Columbia FAST TREK II JACKET

Geacă de damă (EL6081-612)

Produse alternative

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

ColumbiaALPINE TRAVERSE JACKET

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaNORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaPOURING ADVENTURE II JACKET

579,99 Lei(20%) 459,99 Lei

NorthfinderZIG

Descriere

Columbia FAST TREK II JACKET

Model prefect pentru alergări matinale sau pentru drumeții montane, realizate primăvara sau toamna. Această geacă universală de femei Columbia FAST TREK II JACKET este confecționată din microfleece pentru confort termic de durată și confort indiferent de condiții meteorologice. Croiala stilată și tot odată clasică pe corp, cu guler mai înalt, va oferi fiecărui outfit un plus de eleganță.
  • buzunar cu fermoar pe mână
  • buzunare laterale cu fermoar
  • microfleece

Specificaţii

Numărul articolului EL6081-612
Cod producător EL6081-612
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 3x (2x laterale cu fermoar, 1x pe mână cu fermoar)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente