MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Columbia F.K.T. WIND JACKET M

Geacă outdoor de bărbați (1840921403)

Descriere

Columbia F.K.T. WIND JACKET M

Geacă ultra-ușoară, rezistentă la vânt, pentru bărbați Columbia Montrail F.K.T., confecționată din material special, rezistent la vânt, apă și pete. Brandul Columbia a proiectat acest model pentru alergători de elită, pentru a-și putea depăși constant recordurile. Această geacă originală se adună ușor într-un buzunar mai mic al unui rucsac de alergare. Detaliile reflectorizante asigură vizibilitatea în condiții cu vizibilitate redusă și materialele elastice protecția împotriva vântului rece și confortul maxim la purtare.

  • tehnologie Omni-Shield ™ - tratament repelent care respinge apa și murdăria
  • ușor de adunat
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1840921403
Cod producător 1840921403
Material 100% nailon
Tehnologie OMNI-SHIELD®
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

LottoNIBAL

294,99 Lei(37%) 184,99 Lei

ColumbiaBAJADA II ANKLE TIGHT M

314,99 Lei(41%) 184,99 Lei

AxisRUN HANORAC BĂRBAȚI

54,99 Lei(50%) de la 26,99 Lei

KlimatexERNA

359,99 Lei(13%) 309,99 Lei

NikeQUEST