Columbia CASCADE RIDGE JACKET

Geacă softshell damă (1542018280)

Descriere

Columbia CASCADE RIDGE JACKET

Cauți o geacă softshell clasică care să fie universală și pe care s-o poți purta la orice activitate/drumeție/peripeție outdoor? Achiziționează-ți această geacă de femei Columbia CASCADE RIDGE JACKET care este excepțională atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere estetic. Este rezistentă la vânt și ploaie și are terminația de jos și manșetele ajustabile pentru o mai bună reținere a căldurii. Gluga ajustabilă și detașabilă protejează inclusiv bărbia. Buzunarele laterale, prevăzute cu fermoar, sunt completate de un buzunar practic, care se închide cu fermoar și este situat pe mânecă. Croiala îngustă creează din această geacă un model foarte elegant și frumos.
  • material textil, rezistent la apă și vânt
  • glugă detașabilă și ajustabilă
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • manșete ajustabile
  • partea de jos este ajustabilă
  • softshell

Specificaţii

Numărul articolului 1542018280
Cod producător WL1159-010
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester tricot
Glugă detașabilă
Buzunare la exterior 3x (2x laterale cu fermoar, 1x pe mână cu fermoar)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

399,99 Lei(55%) 179,99 Lei

LottoLAN

359,99 Lei(16%) de la 299,99 Lei

WillardRALPHINA

324,99 Lei(16%) 269,99 Lei

WillardDEDE

Columbia CASCADE RIDGE JACKET

Preţ: 344,99 Lei