Columbia BUGA™ SNOW SET

Costum iarnă copii (1174010404)

Descriere

Columbia BUGA™ SNOW SET

A apărut! Costum de iarnă Columbia BUGA™ SNOW SET care crește împreună cu copilul tău. Este impermeabil, respirabil și călduros. Pantalonii au zona șezutului și genunchii întăriți. Datorită acestui fapt, rezistă la toate provocările jocurilor și sporturilor de iarnă. Sistemul OUTGROWN permite prelungirea atât pantalonilor cât și a mânecilor.

  • căptușeala dispune de tehnologia termo-reflexivă Omni-Heat Reflective - căptușeala cu puncte de argint reflectă căldura înapoi spre corp
  • Omni-Tech™ membrană impermeabilă și respirabilă cu cusături complet etanșe
  • izolație termică 150 g/m²
  • Sistemul de extensie a mânecilor OUTGROWN ™ cu câțiva cm pentru a ține pasul cu creșterea purtătorului timp de mai multe sezoane

Specificaţii

Numărul articolului 1174010404
Cod producător 1562211443
Material 100 % nailon Omni-Tech Legacy Twill
Căptușeală 100 % poliester, 150 g Microtemp XF II
Membrană Omni-Tech
Coloană de apă 10000mm
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

429,99 Lei(32%) 289,99 Lei

ColumbiaYOUTH PARKERS PEAK VELCRO BOOT

49,99 Lei(50%) 24,99 Lei

LottoGAIA

Produse alternative

474,99 Lei(9%) 429,99 Lei

ColumbiaBUGA™ SNOW SET

529,99 Lei(33%) 349,99 Lei

ALPINE PROBOJORO

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

Helly HansenK RIDER 2 INS SUIT