Columbia BOUBIOZ FLEECE

Geacă fleece de bărbați (1142031230)

Descriere

Columbia BOUBIOZ FLEECE

Geacă fleece de bărbați Columbia BOUBIOZ FLEECE - un accesoriu de bază a fiecărui iubitor al mediului outdoor și a munților. Oferă o protecție sporită de frig, este ușoară și confortabilă la purtare. Dispune de buzunare cu fermoar și guler înalt pentru confort în zona gâtului. Model original în care vei arăta excepțional de bine! Trebuie să fie al tău.

  • buzunare cu fermoare pentru mâini

Specificaţii

Numărul articolului 1142031230
Cod producător EM0021-708
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

779,99 Lei(34%) 509,99 Lei

ColumbiaMOSSY PATH JACKET

724,99 Lei(20%) 579,99 Lei

ColumbiaALPINE TRAVERSE JACKET

849,99 Lei(8%) de la 774,99 Lei

ColumbiaHORIZON EXPLORER HOODED JACKET

709,99 Lei(1%) de la 699,99 Lei

ColumbiaPIKE LAKE HOODED JACKET

599,99 Lei(30%) 419,99 Lei

Hi-TecGIKO