Columbia BACK BEAUTY PASSO ALTO HEAT PANT

Pantaloni outdoor damă (1257000126)

Descriere

Columbia BACK BEAUTY PASSO ALTO HEAT PANT

Pantaloni de trekking pentru femei Columbia BACK BEAUTY PASSO ALTO HEAT PANT, care îndeplinesc și cele mai exigente cerințe ale iubitoarelor outdoorului și oferă confort sporit pe întreaga durată de purtare. Tehnologia patentată Omni-Heat™ reflectă temperatura corpului și încălzește activ. Sistemul repelent, de calitate primă, preotejează materialul de apă și murdărie. Buzunarele prevăzute cu fermoar oferă o stocare sigură a lucrurilor valoroase/necesare.
  • căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • tehnologia Omni-Shield înseamnă că suprafața este tratată special pentru a rezista la murdărie și lichide, până la temperatura de 70°C
  • material elastic confortabil
  • croială dreaptă
  • talie mai înaltă
  • buzunar lateral cu fermoar
  • talie cu zone elastice
  • cârlig pentru conectare cu încălțăminte
  • max heat softshell thermo stretch

Specificaţii

Numărul articolului 1257000126
Cod producător TL8479-444
Material 93% poliester, 7% elastan
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, OMNI-SHIELD®

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

54,99 Lei(38%) 33,99 Lei

ColumbiaEXPLORER CREW 2P

399,99 Lei(55%) de la 179,99 Lei

ColumbiaVALLEY RIDGE FZ FLEECE

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

ColumbiaOUTDOOR ELEMENTS III TEE

Produse alternative

634,99 Lei(29%) 444,99 Lei

ColumbiaTITAN RIDGE II PANT

434,99 Lei(42%) 249,99 Lei

ColumbiaADVENTURE HIKING PANT

419,99 Lei(34%) 274,99 Lei

ColumbiaADVENTURE HIKING PANT