Columbia ALPINE TRAVERSE JACKET

Geacă de damă (1316008971)

Descriere

Columbia ALPINE TRAVERSE JACKET

Geacă de femei Columbia ALPINE TRAVERSE JACKET cu croială adaptabilă, un partener ideal pentru turism și drumeții montane, realizate în orice condiții meteorologice. Materialul superior, rezistent la apă și izolația termică Polartec Alpha Active oferă protecție împotriva ploii și frigului, în timp ce construcția hibridă oferă confort excelent la purtare. Spatele prelungit se adaptează foarte ușor fiecărei mișcări, buzunarele prevăzute cu fermoar vor menține în siguranță toate lucrurile stocate, de la startul până la finishul drumului/excursiei/drumeției.
  • 100% nailon ripstop (material foarte rezistent)
  • izolație termică Polartec® Alpha® Active
  • material elastic și ușor
  • respirabilitate crescută
  • buzunare cu fermoar
  • manșete confortabile, parțial elastice
  • partea din spate prelungită

Specificaţii

Numărul articolului 1316008971
Cod producător EK0117-404
Material 100% nailon ripstop;părți elastice; 92% poliester, 8% elastan
Căptușeala 100% poliester 90g
Colecţii Columbia Titanium

Colecţii

Columbia Titanium

Colecția premiată TITANIUM al companiei COLUMBIA include detalii din material textil de top, croieli și tehnologii pentru calitate și un confort de neegalat. Testată în cele mai dificile condiții și medii extreme din lume. Denumirea Titanium este inspirat de cuvintele fondatoarei Ma Boyle: "Este perfect și acum o vom face și mai bine".

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaNORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

544,99 Lei(54%) de la 249,99 Lei

ColumbiaTECHY HYBRID FLEECE

489,99 Lei(26%) 359,99 Lei

HannahTORIN

Columbia ALPINE TRAVERSE JACKET

Preţ: 509,99 Lei