Colmar M. DOWN SKI JACKET

Geacă de schi pentru bărbați (1501044222)

Descriere

Colmar M. DOWN SKI JACKET

Geaca de bărbați Colmar M. DOWN SKI JACKET ține de cald și e confortabilă pe pârtie. Are multe caracteristici practice, cum ar fi centura împotriva pătrunderii zăpezii, buzunarul interior cu cârlig pentru chei, fermoare impermeabile, mâneci în formă ergonomică cu fermoare, manșete elastice, buzunar pentru schi.

  • talie de protecție împotriva zăpezii
  • buzunar interior cu etichetă pentru nume
  • fermoare rezistente la apă
  • mâneci cu formă ergonomică și fermoare
  • manșete elastice
  • buzunar pentru skipas

Specificaţii

Numărul articolului 1501044222
Cod producător 1056-452
Material 100 % poliester (3TY CREATIVITY)
Izolație termică pene naturale spălate, sterilizate și impermeabile
Coloană de apă 15.000 m
Respirabilitate 15.000 g/m2/24h

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Colmar M. DOWN SKI JACKET

Preţ: 2 349,00 Lei