MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Collonil WASH COMBI 2 v 1

Detergent și agent de impregnare (3591006323)

În stoc

64,99 Lei cu TVA

Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Collonil WASH COMBI 2 v 1

Set care conține detergent și agent de impregnare lichid pentru îmbrăcăminte sportivă, de outdoor și pentru purtare zilnică. Produs cu tehnologie foarte modernă. Setul este este destinat tuturor materialelor high-tech și softshell. Adecvat pentru toate membranele. Respirabilitatea membranei este menținută. Fără agenți de înălbire și protejează astfel culorile. Fără fosfat - este un compus al fosforului care unii  unii detergenți și agenți îl conțin. Cantități autorizate ale acestor compuși în compoziția detergentului sunt mai mici de 0,5% din greutate. Produsul Textil Wash nu conține acești compuși din fosfor și este ecologic. Efectul funcționează pe deplin de la 20°C.

Specificaţii

Numărul articolului 3591006323
Cod producător 7395
Volum 250 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

CollonilCARBON PRO 400 ML

Produse alternative

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

CollonilCARBON PRO 400 ML

54,99 Lei(20%) 43,99 Lei

CollonilCARBON PRO

84,99 Lei(29%) 59,99 Lei

CollonilTEXTIL WASH 500 ML

39,99 Lei(12%) 34,99 Lei

CollonilTEXTIL WASH