Collonil TEXTIL WASH

Detergent (3591006321)

În stoc - Informații despre livrare

34,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
39,99 Lei   Economisiți: 5,00 Lei (12 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Collonil TEXTIL WASH

Detergent special pentru îmbrăcăminte funcțională de sport și outdoor. Tehnologia modernă, avansată, pentru toate materialele de high-tech și softshell. Respirabilitatea membranei este menținută. Efectul funcționează pe deplin de la 20°C (și pentru spălare manuală) - fără fosfat, de aceea, este ecologic, fără agenți de înălbire și protejează astfel culorile.

Specificaţii

Numărul articolului 3591006321
Cod producător 5365
Volum 250 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative