Collonil TEXTIL WASH 500 ML

Detergent echipament sportiv (3591006349)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

59,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
84,99 Lei   Economisiți: 25,00 Lei (29 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Collonil TEXTIL WASH 500 ML

Detergent special Collonil Outdoor Activ Textile Wash 500 ml pentru îmbrăcăminte funcțională outdoor, sport și casual. Tehnologie modernă de vârf, adecvată pentru toate materialele high-tech și softshell. Permeabilitatea la vapori a membranelor climatice rămâne neschimbată. Efect maxim de spălare începând cu 20 ° C (și pentru spălare manuală) - este liber de fosfați, ecologic, fără agenți de înălbire și înălbitori optici, astfel nu decolorează

  • pentru îmbrăcăminte funcțională outdoor, sport și casual
  • pentru puf și fibre naturale
  • formulă care asigură igiena și previne apariția mirosurilor neplăcute
  • permeabilitatea la vapori a membranelor climatice este menținută
  • efect maxim de spălare începând cu 20 ° C (și pentru spălare manuală) - fără fosfați, este ecologic, fără agenți de înălbire și înălbitori optici, astfel nu decolorează
  • dozare recomandată: 40-50 ml/1 spălare În cazul în care echipamentul sportiv este foarte murdar, pentru spălare utilizați între 60-70 ml, în funcţie de duritatea apei. Pentru spălarea manuală turnați 40 ml de detergent în 5 l de apă.

Specificaţii

Cod producător 5368
Volum 500 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

CollonilCARBON PRO 400 ML