MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Collonil CARBON PRO

Soluție de impregnare (3591006319)

Descriere

Collonil CARBON PRO

Cele mai recente evoluții în domeniul impregnării inspirată din tehnologia de carbon cu eficiență extrem de mare. Tehnologie revoluționară, cu care intrăm într-o nouă eră în domeniul de îngrijire a încălțămintei. Nu a existat niciodată pe piață un produs care să reziste atât de mult și să protejeze așa de bine. Oferă o combinație unică de protecție și respirabilitate. Protejează împotriva murdăriei și a petelor. Protejează împotriva pătrunderii de umiditate. Păstrează respirabilitatea și menține complet funcționalitatea membranei. Aplicarea regulată permite o curățare ușoară. Este concepută pentru toate tipurile de materiale, inclusiv climamebrană. Îmbrăcăminte, pantofi, genți, corturi, rucsacuri....

Specificaţii

Numărul articolului 3591006319
Cod producător 1703
Volum 300 ml

Evaluare

4.7

/5
Opinia clienților
evaluat de către 6 clienţi
6 evaluare
5
0
1
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
16:57 19. 9. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
17:08 27. 12. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
MARIA
9:44 16. 11. 2016
Evaluare:

Deocamdata nu l-am folosit. Oricum, deocamdata nu stiu cum sa-l folosesc pentru ca nu are instructiuni in nici o limba pe care o cunosc (nici in romana, nici in egleza, fraceza sau germana). Acesta este motivul pentru care i-am acordat doar 3 stele...Ma gandesc ca se se aplica pe incaltaminte curata si uscata, de la o distanta de cativa cm si dupa aceea se sterge de pe pielea lucioasa (asta in cazul incaltamintei cu combinatii material textil/piele intoarsa/piele lucioasa)... Dar o sa mai caut pe net sa vad daca gasesc ceva produse asemanatoare...

Te-a ajutat evaluarea?
tolokan-kiraly miklos
11:08 8. 3. 2017
Evaluare:

https://www.youtube.com/watch?v=WAWFqdC3uv0

Te-a ajutat evaluarea?
Darius Amzolini
8:42 4. 12. 2017
Evaluare:

L-am folosit si se comporta ca in descriere. Folositi-l cu incredere.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Indicatoare de siguranță


GHS02 plamen
Aerosol 1  H222-H229 Aerosol extrem de inflamabil. Recipientul este sub presiune și se poate sparge când este încălzit. 
HS07
Skin Irrit. 2   H315 Iritant pentr piele.
STOT SE 3  H336  Poate provoca somnolență sau amețeli.
GHS09 mediu înconjurător
Aquatic Chronic 2 H411  Toxic pentru organisme acvatice, cu efecte de durată.

Produse aferente