Coleman FYRELITE

Arzător pe gaz (2000028073_1)

Produse alternative

124,99 Lei(12%) 108,99 Lei

CrossroadFERRIS

39,99 Lei

ColemanC 500

28,99 Lei

ColemanC 300

89,99 Lei(8%) 81,99 Lei

CrossroadFERN

Descriere

Coleman FYRELITE

Arzător pe gaz Coleman FYRELITE cu volum și dimensiune mică. Datorită puterii de intrare de 3.600 W este adaptată gătitului și în condiții climatice extreme, cu consum redus de energie. Se recomandă utilizarea cu cartușe Coleman propan / butan. Acum nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la condiții cu vreme mai nefavorabile, cu acest arzător îți vei putea prepara un ceai sau ceva de mâncare.
  • se furnizează fără cartuș
  • husă textilă integrată - 100% poliester
  • aprindere clasică

Specificaţii

Cod producător 2000028073_1
Combustibil propan, butan cartușe Coleman®
Timpul până începe să fiarbă 1 l de apă 3 min 25 s în condiții fără vânt, 12 min 30 s la viteza vântului de 3 m/s
Lățime 4.3 cm
Lungime 5 cm
Înălțime 8 cm
Greutate 77 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente