MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Coleman EVENT SHELTER 15

Adăpost (3124007816)

Ultimele produse din stoc

999,00 Lei cu TVA

Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Coleman EVENT SHELTER 15

Event Shelter Pro crește posibilitățile de utilizare, asta datorită cusăturilor lipite și coloanei de apă, dar și datorită protecției împotriva razelor solare, vântului sau ploii. Material cu tratament UV Guard® care oferă protecție împotriva razelor UV și rezistență la uzură. La acest adăpost de poate cumpăra podea pentru vreme nefavorabilă sau camping cu suprafața plină de praf. Este un accesoriu ideal pentru protecție împotriva vântului, ploii, sau razelor solare. Se instalează ușor datorită tijelor cu cleme. O noutate este conectorul care se poate conecta două prelate pentru a obține un spațiu mai mare.

  • peliculă 1000mm
  • cusături lipite

Specificaţii

Numărul articolului 3124007816
Cod producător 2000016832
Construcţie tije de oțel
Număr de intrări 1
Lățime 450 cm
Lungime 450 cm
Înălțime 228 cm
Greutate 22 kg
Lățime după adunare 26 cm
Lungime după adunare 102 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(23%) 174,99 Lei

ColemanFISION 200

89,99 Lei(8%) 81,99 Lei

CrossroadFERN

Produse alternative

1 249,00 Lei(30%) 869,99 Lei

TRIMMPARTY

149,99 Lei(26%) 109,99 Lei

LoapBEACH SHELTER

149,99 Lei(26%) 109,99 Lei

LoapBEACH SHELTER