Coleman COMFORT BED SINGLE

Saltea gonflabilă (3421001616)

În stoc - Informații despre livrare

159,99 Lei cu TVA

Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Coleman COMFORT BED SINGLE

Saltea gonflabilă confortabilă Coleman COMFORT BED SINGLE cu față din piele întoarsă care este fină la atingere, confecționată din material PVC, rezistent la pană, ideală pentru drumeții familiare, camping sau utilizare în casă. Sistemul Artlight cu ventil dublu DoubleLock asigură o etanșare perfectă și previne scurgerile treptate de aer. Suprafață cu cercuri pentru confort sporit în timpul dormitului. Două compartimente de aer separate (versiune pentru două persoane), oferă stabilitate mai bună în timpul mișcării unei din cele două persoane pe saltea. Versiunile compact sunt adecvate pentru corturi cu dormitor mai îngust, ca de exemplu cortul Galileo 4. Un element practic pentru umflarea și dezumflarea saltelelor la drumeții este pompa 12V Quickpump pe care o puteți conecta cu adaptorul auto brichetă.

  • kit de reparație inclus, husă de transport

Specificaţii

Numărul articolului 3421001616
Cod producător 2000021962
Material heavy duty PVC
Lățime 85 cm
Lungime 188 cm
Înălțime 22 cm
Greutate 2.3 kg
Greutatea admisă 270 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Coleman COMFORT BED SINGLE

Preţ: 159,99 Lei