MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Coleman 24 CAN COOLER

Geantă termică - Coleman (3542000703)

În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

184,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Coleman 24 CAN COOLER

Geantă termică Coleman cu recipient detașabil din plastic cu volum de 8,5 litri. Potrivită pentru picnic, excursii sau la plajă. Buzunar frontal cu fermoar, buzunar tip plasă sub capac și două buzunare din plasă pe lateral. Centură ajustabilă de umăr cu inserție pentru purtare confortabilă. Datorită recipientului din plastic puteți utiliza gheață, fără a uda geanta.

  • buzunar frontal cu fermoar
  • buzunar tip plasă sub capac
  • două buzunare din plasă pe lateral
  • cuprinde 24 recipiente de 0,33 litri

Specificaţii

Numărul articolului 3542000703
Cod producător 2000013683
Material 600D poliester
Dimensiuni 30 x 27 x 28 cm
Volum 8,5 litri
Greutatea 460 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

109,99 Lei(31%) 74,99 Lei

CampingazFREEZ BOX M

259,99 Lei(21%) 204,99 Lei

SpokeyTRAMP

204,99 Lei(17%) 169,99 Lei

CrossroadPICNIC BAG4

Coleman 24 CAN COOLER

Preţ: 184,99 Lei