CCM TACKS 9040 SR

Patine de hochei bărbați (8511048954)

În stoc - Informații despre livrare

237,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
319,99 Lei   Economisiți: 82,00 Lei (25 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

CCM TACKS 9040 SR

Patine de hochei pentru bărbați cu construcție suficient de rigidă, datorită tehnologiei de injectare a plasei. Foarte rezistente la uzură și confortabile datorită microfibrelor. Talpa turnată oferă un transfer de energie mai bun la fiecare accelerare.

  • branțul și inserția CCM oferă suport și confort
  • lamă SPEEDBLADE PRO care nu se poate schimba, dispune de cu șanț mai adânc în zona călcâiului pentru un unchi mai mare de atac
  • lama este ascuțită

Specificaţii

Numărul articolului 8511048954
Cod producător 1874-T9040SR

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative