Butterfly G 40+

Mingi tenis de masă (5654007230)

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

30,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Butterfly G 40+

Butterfly G 40+ sunt mingi de plastic de înaltă calitate, fabricate în Germania. Le folosește de exemplu de cluburile Extraliga TTC Ostrava și Elizza Praha sau Bundesliga Borussia Dusseldorf. Mingile sunt folosite și la turneele de top, sponsorizate de Butterfly. Câștigătorul testului mingilor de plastic în categoria Rezistență. Mingi selectate manual cu rotunjire excelentă și, în special, durată de viață extrem de îndelungată. Mingea nu se va sparge când joci cu marginea (kant, kiks).

  • set cu 3 bucăți
  • durată de viață lungă

Specificaţii

Numărul articolului 5654007230
Cod producător 1070150101
Material plastic
Categorie 3*
Diametru 4 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

26,99 Lei(11%) 23,99 Lei

Giant DragonGD518

33,99 Lei(20%) 26,99 Lei

DonicTRENDLINE

89,99 Lei(8%) 81,99 Lei

SelectELBOW SUPPORT 6600