Briko VULCANO FIS RB LVF 6.8 FLUID INSIDE

Cască de ski bărbați (2001UQ0-A82)

Produse alternative

Descriere

Briko VULCANO FIS RB LVF 6.8 FLUID INSIDE

Cască de schi de performanță Briko VULCANO FIS RB LVF 6.8 FLUID INSIDE, dotată cu tehnologii de calitate primă, care pune accent pe siguranță. Este prevăzută cu fibre de carbon pentru greutate foarte redusă, rezistență și amortizarea vibrațiilor. Siguranța la folosire este asigurată de sistemul brevetat "PROTETTO™". Carcasa adăugată din partea din spate a căștii protejează capul de eventualele accidentări.
  • FLUID (gel absorbant) în interiorul căștii, care crește proprietățile de siguranță a acestei căști și reduce cu 39% forța impactului rotativ și liniar
  • concepută din fibre de carboncarcasă adăugată în partea din spate a căștii

Specificaţii

Numărul articolului 2001UQ0-A82
Cod producător 2001UQ0-A82
Construcţie FLUID (gel absorbant)
Orificii de ventilare nu
Inserție interioară da
Husă de protecție și transport da
Mărime ajustabilă nu
Normă FIS 6.8-ASTM F 2040:11-CE 1077/A
Greutate 700 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

439,99 Lei(43%) de la 249,99 Lei

Salice619DARWF

669,99 Lei(18%) 544,99 Lei

ScottVEST W'S ACTIFIT PLUS

344,99 Lei(10%) 309,99 Lei

LekiGIULIA S