Blizzard VIVA WARM SKI SOCKS

Șosete de ski (1441006203)

Mărime: 35-38
În stoc - Informații despre livrare

64,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Blizzard VIVA WARM SKI SOCKS

Șosete Blizzard VIVA WARM SKI SOCKS sunt fabricate pentru a oferi confort termic excelent pe întreaga durată de purtare. Secretul construcției călduroase constă în materialul complet din lână, care este întărit, în funcție de necesitate, în zonele funcționale și prevăzut cu curele elastice pentru o mai bună așezare și stabilitate pe picior. Plușul din interior conține un procentaj mare de lână pentru menținerea confortului termic al pielii. Recomandăm spălarea acestor șosete după prima folosire pentru întărire și sprijinul funcției materialelor folosite la fabricație.
  • foarte confortabile și călduroase
  • plușate anatomic
  • conținut crescut de lână

Specificaţii

Numărul articolului 1441006203
Cod producător 180130
Material 31% lână, 30% poliamidă, 15% acril, 15% polipropilenă, 7% poliester, 1% elastan, 1% poliuretan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Blizzard VIVA WARM SKI SOCKS

Preţ: 64,99 Lei