Blizzard PCC125333

Ochelari de soare policarbonat (9511141623)

Descriere

Blizzard PCC125333

Ochelari de soare moderni Blizzard PCC125333 care îndeplinesc și cei mai de calitate parametrii, adecvați pentru purtarea în timpul liber sau la diferite activități sport. Lentile de policarbonat cu claritate foarte bună, care oferă protecție împotriva razelor solare UV. Pentru confort sporit la purtare dispun de cadru din material plastic moale, care se așază bine pe față.

  • norme EN ISO 12312-1:2015
  • protecție 100 % împotriva razelor UV
  • lentilă rezistentă din policarbonat
  • cadru din material plastic moale TR91

Specificaţii

Numărul articolului 9511141623
Cod producător PCC125333
Lentile smoke/light flash
Utilizare lentilă cat. 3
Cadru smoke/light flash
Permeabilitate lumină 8,59%
UV filtru UV400
Lentile polarizate nu
Tehnologie TR90

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.