MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Blizzard MDAZWO

Ochelari de schi (8731063690)

Descriere

Blizzard MDAZWO

Ochelarii de schi Blizzard MDAZWO vor impresiona prin viziera lor de calitate Carl Zeiss Sonar, cu o transparență ridicată și o tehnologie de contrast mai mare, pentru o vedere excelentă chiar și în condiții meteorologice proaste.

  • tratament ODT - se pot purta împreună cu ochelarii de vedere
  • vizieră de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 8731063690
Cod producător 925510
Utilizare vreme însorită, dar și pe vizibilitate scăzută
Permeabilitate lumină S1 - 64,47 %
UV filtru 100%
Lentilă CARL ZEISS SONAR, dublă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

BlizzardVIPER

Produse alternative

499,99 Lei(18%) 409,99 Lei

ScottFIX

449,99 Lei(8%) 409,99 Lei

ScottFAZE II LS

349,99 Lei(20%) 279,99 Lei

ScottFAZE II

249,99 Lei(12%) 219,99 Lei

HeadSOLAR FMR