MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Bliz Motion

Ochelari sport (9511139680)

Descriere

Bliz Motion

Ochelari sport sofisticați Bliz din cele mai moderne materiale și cu cea mai nouă tehnologie, pentru diferite tipuri de sport, asigură confort maxim în timpul purtării. Având în vedere costul și dotările, sunt ideali pentru activitățile sportive din timpul liber. Ca și alte modele de ochelari de la marca Bliz, acești ochelari au fost testați în colaborare cu sportivi profesioniști.

  • lentile din policarbonat incasabil cu o calitate optică ridicată
  • suportul pentru nas și terminațiile ramei sunt ergonomice, pentru așezarea perfectă pe față
  • lentile cu protecție anti-zgârieturi (anti-scratch)
  • greutate redusă
  • filtru UV 100%
  • îndeplinesc directiva CE:89/686/EEG & European standard: EN1836:2005
  • husă din microfibre

Specificaţii

Numărul articolului 9511139680
Cod producător 9060-34

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

99,99 Lei(10%) 89,99 Lei

ArcoreNERRY W

30,99 Lei

KlimatexLEVI

35,99 Lei

ArcoreORION