Bliz MATRIX

Ochelari sport (9511141543)

Descriere

Bliz MATRIX

Ochelarii pentru sport Bliz MATRIX cu cele mai moderne tehnologii și materiale, sunt adecvați pentru diferite tipuri de sport. La fel ca și celelalte modele Bliz, acești ochelari au fost testați împreună cu sportivii profesioniști. Ochelarii oferă un câmp vizual larg și au o greutate foarte mică. Vei aprecia sticla policarbonat HYDRO LENS SYSTEM care oglindește și rama GRILAMID TR90. Ochelarii includ tratamentul anti-zgârietură (Antiscratch) și hidrofob împotriva pătrunderii apei (Anti-water). Desigur, suportul de nas și capetele brațelor sunt reglabile pentru o potrivire perfectă pe față.

  • lentila se poate schimba - pachetul nu conține ochelari de rezervă
  • pachetul include și o lavetă din microfibre pentru curățarea lentilelor și o carcasă
  • tratament pentru rezistență la zgârieturi
  • lentile cu tratament hidrofob
  • suportul pentru nas și terminația brațelor sunt reglabile

Specificaţii

Numărul articolului 9511141543
Cod producător 52804-14
Lentile lentilă maro + strat de oglindă roșu-auriu / lentilă gri + strat albastru de oglindă
Utilizare lentilă multisport, schi fond, ciclism, alergare
Cadru alb/negru
Permeabilitate lumină 14%
UV filtru 100% UVA, UVB
Lentile polarizate nu
Tehnologie PERFECT CURVE, X-PC SHATTER PROOF, HYDRO LENS SYSTEM, HYDROPHOBIC, ANTI SCRATCH, MAX-UV PROTECTION, GRILAMID TR90, ADJUSTABLE NOSE PAD
Fixare nu
Greutate 33 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Bliz MATRIX

Preţ: 409,99 Lei