Birki ROCKET JR

Bețe de schi copii (8132002651)

Descriere

Birki ROCKET JR

Bețe ski de copii Birki ROCKET JR, sunt adecvate pentru schiatul de coborâre , de agrement. Bețele sunt dotate cu o curea confortabilă la mâner și cu rozetă universală din plastic.
  • curea ergonomică tip ERGO plus cu velcro, manoperă soft
  • diametrul este cel mai mare sub mânere

Specificaţii

Cod producător ZIMA 123
Material 80% carbon, 20% fibre de sticlă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

69,99 Lei 109,99 Lei (36%)

BlizzardRIDER JUNIOR

249,99 Lei 279,99 Lei (10%)

BlizzardVIVA VIPER

179,99 Lei

ArcoreBRIX-JR

Produse alternative

179,99 Lei 214,99 Lei (16%)

LekiSPEED LITE S

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

RossignolMinions Jr