Bestway BEACH BALL

Minge de plajă - Bestway (91108)

Vândut

1,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
8,99 Lei   Economisiți: 7,00 Lei (77 %)

Descriere

Bestway BEACH BALL

Minge gonflabilă Bestway decorată cu imprimeul peștișorului Nemo. Ideal pentru petrecerea timpului liber la apă.

  • adecvat pentru copii de la 2 ani

Specificaţii

Numărul articolului 91108
Cod producător 91108
Material vinilin
Diametru 51 cm
Colecţii Hledá se Nemo

Colecţii

Hledá se Nemo

Această colecție se concentrează pe filmul animat pentru copii În căutarea lui Nemo. Acest film animat este cunoscut la nivel mondial și a fost inspirat din lumea maritimă. Rolul principal îl deține un peștișor pe nume Nemo care pornește într-o călătorie aventuroasă prin ocean. Dintr-o dată se trezește departe de casă, urmând să fie închis într-un acvariu mic, situat în cabinetul unui dentist. Tatăl lui Nemo, Marilin, pleacă în căutarea și salvarea fiului său. Pe drum, Marilin întâlneștepe Dora cea uitucă care îl însoțește și îi ține companie. În cele din urmă cei doi reușesc să-l salveze pe Nemo și se întorc acasă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.