Bestway 3D UNDERSE ADVENTURE POOL

Piscină gonflabilă (54177)

Descriere

Bestway 3D UNDERSE ADVENTURE POOL

Copiii tăi vor experimente o aventură magică submarină cu această piscină gonflabilă uimitoare BESTWAY3D UNDERSE ADVENTURE POOL. Datorită construcției de înaltă calitate și suportului de vinil această piscină este robustă, rezistentă și deține până la 778 litri de apă. Este proiectată cu pereți lateral extrem de lați pentru o stabilitate mai bună. Acest produs original se unflă și dezunflă ușor. Puneți ochelari 3D pe față și experimentează lumea frumoasă subacvatică cu comori de cristal chiar în fața!

  • pachetul include 1 piscină, 2 perechi de ochelari 3D și 1 pachet de cristale
  • petic de reparație
  • vinil durabil, testat

Specificaţii

Cod producător 54177
Material vinil
Dimensiuni 262 x 175 x 51 cm
Volum 778 l
Lățime 175 cm
Lungime 262 cm
Înălțime 51 cm
Volum 778 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente