Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Bauer

Bauer VAPOR X 700 LITE INT 60 R P28

Crosă intermediate Cod: 8521045027
Vândut
Descriere
Crosă de hochei din compozit Bauer VAPOR X 700 LITE Grip-S18, adecvată pentru jucători semi-profesioniști și amatori pasionați de acest joc. ...
Descriere

Bauer VAPOR X 700 LITE INT 60 R P28

Crosă de hochei din compozit Bauer VAPOR X 700 LITE Grip-S18, adecvată pentru jucători semi-profesioniști și amatori pasionați de acest joc. Asigură un control excelent asupra pucului și lovituri excepționale. Densitatea dublă a nucleului lamei reduce vibrațiile și crește și crește sensibilitatea și echilibrul crosei. Lama este mată, creând astfel un aspect modern, care te va surprinde încă de la prima vedere. Lama crosei este învăluită în carbon BimaX 3K brevetat, care garantează o durabilitate ridicată și o durată de viață lungă a lamei. Tehnologia Pure Shot Blade Profile creează o conexiune ideală a șhaftului cu lama crosei. În timpul loviturii se îndreaptă perpendicular spre țintă. Această proprietate este condiția de bază pentru o lovitură inaccesibilă și precisă. Tehnologia Bauer QRT a inclus shaftul astfel încât să poată funcționa mai bine cu pucul. Loviturile sunt acum mult mai rapide și explozive. Punctul inferior al îndoirii maxime oferă lovituri rapide. Noua tehnologie Max Balance aduce muchii întărite cu fibre de carbon. Ele scad greutatea lamei fără a fi pusă în pericol durabilitatea/rezistența acesteia. Pereții dublii concavi asigură o prindere mai bună și o suprafață anti-alunecoasă Griptac. Astfel crosa nu îți va mai scăpa niciodată din mână. Această crosă de hochei dispune de o nouă formă a shaftului Micro Feel II, care, datorită muchiilor rotunjite și muchiilor duble ale profilului shaft, ține perfect și facilitează driblarea și controlul asupra pucului.
  • densitate dublă a nucleului lamei
  • 3K karbon
  • Pure Shot Blade Profile
  • tehnologie QRT
  • Max Balance
  • grip antiderapant
  • punct de îndoire inferior

Specificaţii

Material
compozit
Duritate
60
Lamă
lama crosei este învăluită cu carbon patentat BimaX 3K
Cod produs
8521045027
Codul furnizorului
15212-R-P28
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Cum alegi crosa de hochei
Cum alegi crosa de hochei
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Bauer