Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Bauer

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD SR

Apărători hochei umeri Cod: 8552001904
Vândut
Descriere
Apărători hochei pentru umeri Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD senior din colecția pentru sezonul 2017/2018. o alegere ideală pentru ...
Descriere

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD SR

Apărători hochei pentru umeri Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD senior din colecția pentru sezonul 2017/2018. o alegere ideală pentru hocheiștii amatori și de agrement care caută o protecție sigură împotriva loviturilor dure. Forma anatomică asigură libertatea de mișcare și apărătorii se adaptează fiecârui jucător în parte.  Model original care oferă protecție maximă în zonele cu cel mai mare risc de accidentare/lovire. Spuma de densitate medie MD este foarte ușoară și reduce durerea, acoperă zona umerilor, bicepsului, pieptului și creează de asemenea și umpluturile frontale și de spate. Din spuma MD este fabricat de asemenea apărătorul abdomenului care se poate detașa. Protecția eficientă este oferită în zona coloanei vertebrale - spumă cu rigiditate cresucă și inserții PE. Forma anatomică a apărătorilor se adaptează la perfecție umerilor utilizatorului. De asemenea lungimea protecției bicepsurilor se poate regla cu ajutorul curelelor prevăzute cu velcro. În timpul jocului nu trebuie să îți faci griji în legătură cu slăbirea echipamentului. Și după meci totul va rămâne la locul său grație curelelor din zona abdomenului. Materialul hidrofob care evacuează eficient transpirația oferă confort inclusiv în timpul meciurilor de hochei solicitante. Produs original care se usucă rapid. Astfel o parte a echipamentului va fi pregătită puțin timp după meci pentru unul nou. Design din mai multe părți - pentru libertatea de mișcare a utilizatorului.
  • apărător detașabil și ajustabil din spumă MD
  • spumă HD cu inserție PE
  • căptușeală profilată la cald cu spumă MD

Specificaţii

Cod produs
8552001904
Codul furnizorului
14215
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Bauer