Bauer RE-AKT 75

Cască hochei (8531014310)

Mărime: L

Ultimele bucăți

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

574,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
634,99 Lei   Economisiți: 60,00 Lei (9 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Bauer RE-AKT 75

RE-AKT 75 este noutatea anului 2016, produsă de Bauer. A fost concepută pentru a maximaliza protecția capului, confortul jucătorului și pentru a oferi o fixare excelentă, exact pe mărimea capului utilizatorului. Are același tehnologii și aspect ca și modelul profesional RE-AKT 100. Prețul accesibil și protecția excelentă vor fi apreciate cu siguranță. Pentru a oferi protecție împotriva șocurilor acest model original este dotat uc spumă specială patentată și tehnologia Seven+®. Această tehnologie utilizează structuri cilindrice de spumă la punctele-cheie pentru absorbția impactului. Datorită acestui lucru casca absoarbe mai repede șocurile și protejează mai bine capul jucătorului. În afară de tehnologia Seven + technologie®, este prevăzută cu căptușeală de spumă de diferite densități în diferite zone ale căștii, care este întărită cu spumă stratificată patentată XRD® cu proprietăți unice de amortizare. Datorită acestor elemente de protecție, jucătorul se poate baza pe protecția maximă în orice moment al jocului. Casca RE-ACT 75 oferă, de asemenea, elemente care au scopul de a crește confortul jucătorului și de a asigură o fixare perfectă, pe orice formă a capului. În acest caz este vorba de sistemul căptușelii suspendate, mai multe straturi de spumă confortabilă și partea din spate profilată special, care protejează osul occipital și îmbunătățește fixarea căștii pe cap. Carcasa dublă oferă mai multă flexibilitate în timpul ajustării mărimii corecte pe cap. Datorită mecanismului integrat este asigurată fixarea rapidă și eficientă a mărimii, exact pe forma capului utilizatorului. Sistemul este realizat cu ajutorul unei manete centrale, situate pe partea laterală a căștii, care la ajustarea căștii la dimensiunea necesară se slăbește și după ajustarea necesară se fixează la loc.
  • tehnologie Seven+®, spumă stratificată XRD®, carcasă dublă, partea din spate profilată
  • carcasă dublă care oferă mai multă flexibilitate în timpul ajustării mărimii corecte pe cap
  • cu siguranță vei aprecia ajustarea simplă și facilă a căștii, fără necesitate de utilizare a sculelor speciale
  • protecția maximă a capului este asigurată de câteva straturi de căptușeală din spumă profilată, de densități diferite
  • zonele moi, plasate strategic, se modelează exact în funcție de forma capului și asigură o fixare fermă și un confort perfect
  • certificate CSA, HECC, CE

Specificaţii

Cod producător 12743
Material Bauer PORON & reg; XRD ™, care poate absorbi energia de impact

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

729,99 Lei(10%) 654,99 Lei

BauerRE-AKT 75 COMBO

634,99 Lei(9%) 574,99 Lei

BauerRE-AKT 75

529,99 Lei(10%) 474,99 Lei

Bauer5100 COMBO

199,99 Lei(10%) 179,99 Lei

BauerEURO PRO VISOR

289,99 Lei(12%) 254,99 Lei

BauerIMS 5.0