Axis COLANȚI FITNESS

Colanți fitness damă (S4176)

Descriere

Axis COLANȚI FITNESS

Colanți fitness de femei Axis. Dispun de imprimeu colorat stilat, talie din material dublu care nu irită pielea și este foarte confortabil. Ideali pentru alergare, fitness și alte activități sportive. Designul interesant te va surprinde foarte plăcut încă de la prima vedere.

  • imprimeu de efect
  • material elastic
  • talie din material dublu care nu irită pielea

Specificaţii

Cod producător S4176
Material 82% poliester, 18% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

119,99 Lei 214,99 Lei (44%)

AxisCOLANȚI 3/4

159,99 Lei 269,99 Lei (40%)

KlimatexAZIZ

284,99 Lei 354,99 Lei (19%)

Helly HansenLIFA MERINO PANT

144,99 Lei 214,99 Lei (32%)

LottoX-FIT LEGGINGS W

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

Under ArmourCG ARMOUR BLOCK GR L

Axis COLANȚI FITNESS

Preţ: 134,99 Lei