AXA COMPACTLINE20 20 LUX

Lumină față ciclism (7499147294)

Descriere

AXA COMPACTLINE20 20 LUX

Lumină față ciclism AXA COMPACTLINE20 20 LUX care se poate încărca prin USB. Intensitatea luminii este de 20 Lux, ceea ce oferă o rază de lumină foarte bună, asigurând astfel o vedere foarte bună pe distanțe lungi. Lumina dispune de baterie care se poate reîncărca prin USB cu ajutorul cablului inclus în pachet. Durata de luminare este de aprox. 12 ore.

  • cu baterie
  • încărcare prin USB
  • unghi foarte bun de luminare

Specificaţii

Numărul articolului 7499147294
Cod producător 93943195SB
Intensitate lumină față 20 lux;
Distanță de luminare față până la 40 m
Încărcare USB
Durată de luminare până la 12 h

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente