AXA CLINCH + 85 85/6 KEY + PADLOCK

Încuietoare cu lanț (7499147280)

Descriere

AXA CLINCH + 85 85/6 KEY + PADLOCK

Încuietoare cu lanț de calitate AXA CLINCH, destinată parcării scurte sau medii a bicicletei. Încuietoarea este cauciucată și separată de lanț. Lungimea lanțului este de 85 cm, diametrul este de 6 mm. Lanțul este realizat din oțel călit și este împachetat în husă rezistentă de poliester.

  • nivel de siguranță 8 / 15
  • husă rezistentă de poliester
  • încuietoare cauciucată
  • lungime lanț 85 mm
  • oțel călit

Specificaţii

Numărul articolului 7499147280
Cod producător 59003295SS
Material oțel călit, poliester
Lungime 8.5 cm
Diametru 0.6 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

AXA CLINCH + 85 85/6 KEY + PADLOCK

Preţ: 139,99 Lei