Asics TIGHT M

Pantaloni alergare bărbați (1388004671)

Descriere

Asics TIGHT M

Completează-ți garderoba ta sport cu acești colanți simplii de jogging Asics TIGHT M și depășește-te pe tine însuți. Aleargă de la start până la finish foarte confortabil. Bucură-te de confortul maxim oferit de acest model datorită cusăturilor plasate ergonomic, poziționate special pentru a preveni frecarea neplăcută și iritarea pielii. Colanții sunt concepuți din material respirabil care permite pielii să respire. Materialul tip plasă de sub genunchi sporește respirabillitatea datorită fluxului mai mare de aer. Picioarele tale vor persista uscate până la sfârșit datorită tehnologiei ASICS MotionDry, care evacuează eficient transpirația de la corp. Bucură-te la maxim de alergare, îmbunătățește-ți recordul personal și simte-te confortabil. 

  • tehnologie Asics MotionDry pentru evacuare mai bună a transpirației de la corp
  • cusături plasate ergonomic, care nu irită pielea
  • material tip plasă sub genunchi pentru o circulație mai bună a aerului

Specificaţii

Cod producător 134098-0904
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

214,99 Lei 264,99 Lei (18%)

AsicsICON TIGHT M

264,99 Lei 339,99 Lei (22%)

One WayFORCE 2 LONG

284,99 Lei 339,99 Lei (16%)

NikeTECH TIGHT FL GX

214,99 Lei 294,99 Lei (27%)

SalomonAGILE LONG TIGHT M

284,99 Lei 359,99 Lei (20%)

Under ArmourQ4 SUPERBASE LEGGING

214,99 Lei 384,99 Lei (44%)

adidasRS WARM TIGHT M