Asics STYLED TOP

Tricou de damă (131852-0558)

Produse alternative

329,99 Lei(28%) 234,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY SS CREWE

329,99 Lei(25%) 244,99 Lei

PumaURBAN SPORTS LOGO TEE

329,99 Lei(22%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONG SLEEVE

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

Descriere

Asics STYLED TOP

Tricou stilat pentru femei Asics STYLED TOP, confecționat din material de calitate cu mâneci lejere și decolteu larg, care vă va face interesantă de la prima vedere. Tricoul poate fi folosit în sala de gimnastică sau alte activități sportive.
  • mâneci lejere
  • aspect elegant
  • croială îngustă

Specificaţii

Cod producător 131852-0558
Material 100% sintetic

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente