Asics SS TOP

Tricou sport bărbați (1382011152)

Descriere

Asics SS TOP

Bucurați-vă de tehnologia ASICS MotionDry și atinge-ți-vă obiectivele în acest tricou Asics SS TOP. Oferă confort în timpul alergării pe toată durata antrenamentului, asta datorită materialului care evacuează transpirația eliberată de corp, pentru ca d-voastră să vă puteți antrena la maxim. Indiferent dacă vă antrenați în sala de sport sau în aer liber. Designul simplu și imprimeul argintiu fac din acest tricou, un tricou stilat pentru garderoba d-voastră. Dispune de elemente reflectorizante care sporesc siguranța d-voastră în condiții cu luminozitate scăzută.
  • tehnologie MotionDry care evacuează transpirația eliberată de corp
  • elemente reflectorizante
  • material elastic

Specificaţii

Cod producător 134084-8154
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei

AsicsSPRINTER

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

Asics2PPK LIGHTWEIGHT SOCK

134,99 Lei(3%) 129,99 Lei

ArcoreSPEEDER 10

Produse alternative

154,99 Lei(32%) 104,99 Lei

Under ArmourUA RAID SS

274,99 Lei(34%) 179,99 Lei

IcebreakerAERO SS CREWE M

229,99 Lei(21%) 179,99 Lei

KarposHILL JERSEY

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

HeadRIP