Asics SEAMLESS SS

Tricou alergare bărbați (1382011451)

Descriere

Asics SEAMLESS SS

Tricou fără cusături pentru bărbați Asics SEAMLESS SS, cu mâneci scurte. Dacă ești un sportiv înflăcărat, acest model nu ar trebi să-ți lipsească. Decolteul rotund, mânecile scurte, croiala regular fit și designul fără cusături garantează un confort excelent de la start până la finish. Elementele reflectorizante, situate pe mâneci și spate împreună cu logo-ul reflectorizant Asics creează din acest tricou un articol vestimentar excelent, perfect pentru alergare nocturnă și folosire în sala de sport. Ai parte de confort maxim, inclusiv la cele mai dificile antrenamente datorită detaliului respirabil jacquard, care permite pielii să respire și grație formei ergonomice a tivului din partea din spate.
  • detaliu respirabil Jacquard
  • tivul de la spate dispune de formă ergonomică
  • logo și detalii reflectorizante pe mâneci și spate
  • design fără cusături pentru confort maxim
  • material cu uscare rapidă
  • regular fit

Specificaţii

Cod producător 2011A287-401
Material 76 % poliamidă, 24% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative