Asics SEAMLESS LS

Tricou alergare bărbați (1382011449)

Descriere

Asics SEAMLESS LS

Completează-ți garderoba cu acest tricou de alergare pentru bărbați Asics SEAMLESS cu mâneci lungi. Dacă ești un sportiv pasionat, trebuie să-l ai. Datorită designului fără cusături elimină posibilitatea de iritare, Astfel vei avea parte de confort excelent de la start până la finish. Tivul ergonomic oferă libertate maximă de mișcare, elementele reflectorizante vor avea grijă de vizibilitatea ta în condiții cu vizibilitate redusă.
  • detaliu respirabil Jacquard
  • tivul de la spate dispune de formă ergonomică
  • logo și detalii reflectorizante pe mânecă și spate
  • design fără cusături pentru confort maxim
  • material cu uscare rapidă
  • regular fit

Specificaţii

Cod producător 2011A285-402
Material 76 % poliamidă, 24% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente