Asics SEAMLESS LS M

Tricou de bărbați (154587-0773)

Produse alternative

de la 284,99 Lei 354,99 Lei (19%)

Icebreaker175 EVERYDAY LS HALF ZIP

179,99 Lei 284,99 Lei (36%)

adidasRS HOODIE M

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

229,99 Lei 354,99 Lei (35%)

AsicsLITE-SHOW 1/2 ZIP

149,99 Lei 189,99 Lei (21%)

AsicsICON LS 1/2 ZIP M

Descriere

Asics SEAMLESS LS M

Tricou fără cusături de bărbați Asics SEAMLESS LS M, foarte ușor datorită materialelor folosite la fabricație care oferă libertate maximă de mișcare. Tivul din spate mai lung nu se suflecă, protejând astfel spatele utilizatorului de vânt și o eventuală răcire. Materialul elastic se adaptează fiecărei mișcări. Materialul fără cusături oferă confort maxim și detaliile din material tip plasă ajută la reglarea temperaturii corporale. Model stilat și confortabil, dotat cu tehnologia excelentă Asics MotionDry care evacuează eficient transpirația, menținând astfel corpul uscat și confortabil pe toată durata purtării. Dispune de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu lumină redusă.
  • material confortabil și elastic
  • se usucă rapid și este respirabil
  • cusături plate
  • elemente reflectorizante
  • partea din spate prelungită

Specificaţii

Cod producător 154587-0773
Material 76% poliamidă, 24% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente