Asics ROADHAWK FF W

Încălțăminte șosea damă (2282000443)

Descriere

Asics ROADHAWK FF W

Încalță-te în cel mai nou model de alergare Asics ROADHAWK FF W din seria FlyteFoam, care se evidențiază prin greutatea redusă și designul minimalist. Talpă intermediară se adaptează fiecărei mișcări a piciorului, față respirabilă cu greutate redusă și talpă din cauciuc de calitate, care oferă aderență excelentă cu solul - toate acestea sunt garantate de acești pantofi de alergare Asics ROADHAWK FF, concepuți pentru alergătorii cu pronație neutră. Tot odată oferă amortizare bună, care este atât de necesară pentru antrenamentul zilnic. Datorită construcției flexibile și ușoare sunt ideali pentru alergători, care se concentrează în primul rând pe viteză. Talpa intermediară este concepută din material revoluționar FlyteFoam, care datorită compoziției sale se adaptează foarte bine fiecărei mișcări ale piciorului. Proprietățile ei de bază sunt adaptarea și abilitatea de absorbție a șocurilor - toate acestea pentru confort maxim. Rezistența și aderența excelentă cu solul sunt asigurate de cauciucul special AHAR (ASICS High Abrasion Rubber) plasată în acele locuri, unde este pusă ceea mai mare presiune pe talpă. Datorită durabilității sporite ale acestui cauciuc te vei putea bucura de alergare o durată mai lungă de timp. Fața fără cusături previne iritarea pielii, reducând posibilele zgârieturi și vezicule, mai mult, scade greutatea generală a încălțămintei.

  • talpă intermediară FlyteFoam pentru absorbție mai bună a șocurilor și pași mai confortabili
  • talpă rezistentă la uzură AHAR+
  • față fără cusături
  • branț antibacterian cu uscare rapidă Ortholite

Specificaţii

Cod producător T7D7N-0620
Față material sintetic, material tip plasă
Talpa intermediară FlyteFoam
Talpă cauciuc, AHAR+
Drop 8 mm
Teren asfalt
Utilizare tempo
Nivel de amortizare mediu
Pronație neutrală
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Tehnologie OrthoLite®, AHAR®+

Tehnologii utilizate

OrthoLite®

OrthoLite® oferă următoarele caracteristici și beneficii: Tehnologie care permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială și nu se va deforma în timp.Respirabilitate ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR® + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de mărimea MP (MONDO POINT), care la marca Asics este lungimea recomandată a piciorului exprimată în milimetri. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și este bine să fie puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 280 mm, mărimea recomandată este 44 EU. În general încălțămintea Asics pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime mică și medie.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei 389,99 Lei (17%)

AsicsPACKABLE JACKET

124,99 Lei 169,99 Lei (26%)

AsicsLS TOP W

64,99 Lei 99,99 Lei (35%)

LottoSENSE LEGGINGS STC W

Produse alternative

479,99 Lei 729,99 Lei (34%)

AsicsGEL-DS TRAINER 21 NC

479,99 Lei 714,99 Lei (32%)

MizunoWAVE RIDER 21 W

444,99 Lei 679,99 Lei (34%)

AsicsGT-2000 6 W

449,99 Lei 659,99 Lei (31%)

AsicsGEL-CUMULUS 19 W

de la 444,99 Lei 714,99 Lei (37%)

NikeEPIC REACT FLYKNIT W

569,99 Lei 714,99 Lei (20%)

MizunoWAVE RIDER 22 W