Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 10
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS RACE TIGHT W

Colanți de alergare damă Cod: 1389002626
Vândut
Descriere
Urcă pe pistă și obține cel mai bun timp cu acești colanți de competiții Asics RACE TIGHT W. Au fost concepuți în așa fel încăt să se ...
Descriere

ASICS RACE TIGHT W

Urcă pe pistă și obține cel mai bun timp cu acești colanți de competiții Asics RACE TIGHT W. Au fost concepuți în așa fel încăt să se adapteze excelent corpului tău - ca o a două piele - datorită acestui lucru este sprijinită aerodinamica la fiecare pas din timpul alergării și tot odată este asigurat confortul pe întreaga durată de purtare. Materialul elastic asigură libertatea de mișcare a picioarelor și în același timp evacuează transpirația de la corp. Prin urmare, dificultatea antrenamentului pe care ți-l alegi depinde doar de tine. Picioarele tale vor rămâne întotdeauna uscate și confortabile. Vrei să-ți îmbunătățești recordul personal sau dorești să alergi pe trasee mai lungi? Acești colanți te vor sprijini la fiecare pas. Datorită șnurului lat din talie vei putea ajusta pantalonii după necesitate. Buzunarul mic cu fermoar, situat în partea din spate, nu permite umezelii să pătrundă în interior, astfel poți fi sigur că lucrurile tale stocate în interior vor fi în siguranță. Elementele reflectorizante te vor face vizibil și în condiții cu vizibilitate redusă.
  • material care evacuează transpirația
  • ideali pentru antrenamentul zilnic sau competiții
  • buzunar mic, rezistent la umezeală, situat în partea din spate
  • imprimeu reflectorizant pentru siguranță sporită
  • talie elastică cu șnur lat

Specificaţii

Material
84% poliamidă, 16% elastan
Cod produs
1389002626
Codul furnizorului
141232-1180
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS