Asics LS TOP W

Tricou sport damă (1383005110)

Descriere

Asics LS TOP W

Tricou sport de femei Asics LS TOP W, confecționat din material moale, confortabil și elastic care oferă libertate de mișcare la fiecare activitate. Tehnologia Asics MotionDry asigură că vei avea parte de corp uscat și confort pe întreaga durată de purtare. Produs original, care este stilat și funcțional, astfel îl poți purta atât în mediul indoor (sala de sport) cât și în cel outdoor.
  • material moale și confortabil
  • tehnologie Asics MotionDry pentru evacuare mai bună a transpirației de la corp

Specificaţii

Cod producător 134107-0905
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

174,99 Lei(31%) 119,99 Lei

adidasRS SS TEE W

329,99 Lei(22%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONG SLEEVE

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

AsicsICON LS TOP W