Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS LITE-SHOW SPRINTER

Pantaloni scurți elastici de bărbați Cod: 1381025162
Vândut
Descriere
Bucură-te la maxim de jogging cu acești pantaloni scurți confortabili Asics LITE-SHOW SPRINTER, dotați cu tehnologie inovatoare Asics ...
Descriere

ASICS LITE-SHOW SPRINTER

Bucură-te la maxim de jogging cu acești pantaloni scurți confortabili Asics LITE-SHOW SPRINTER, dotați cu tehnologie inovatoare Asics MotionDry, care elimină în mod eficient transpirația de la piele, menținând astfel picioarele utilizatorului uscate pe întreaga durată a antrenamentului. Acest șort este confecționat din material elastic, care oferă o libertate maximă de mișcare și dotat cu șnur în talie pentru posibilitate de ajustare perfectă, după nevoile individuale ale fiecărui atlet. Materialul tip plasă, situat în zonele în care este colectată cea mai multă căldură, este respirabil și ajută la reglarea temperaturii corpului. În buzunarul mic laminat poți stoca lucurile valoroase, necesare pentru antrenament. Aleargă fără a ține cont de timp. Datorită detaliilor reflectorizante de 360 °, te vei putea bucura la maxim de antrenamente, în condiții de siguranță, chiar și după apusul soarelui. 

  • tehnologie Asics MotionDry pentru evacuare mai bună a transpirației de la corp
  • elemente reflectorizante
  • șnur în talie

Specificaţii

Material
78% poliester, 22% spandex
Cod produs
1381025162
Codul furnizorului
154579-0904
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Despre brand
ASICS