Asics LITE-SHOW SPRINTER

Pantaloni scurți elastici de bărbați (154579-0904)

Produse alternative

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

Asics5IN SHORT M

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

NikeDSTNCE SHORT BF 7IN

159,99 Lei 199,99 Lei (20%)

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR HALF TIGHT

159,99 Lei 214,99 Lei (25%)

AsicsCOOL 2IN1 SHORT M

Descriere

Asics LITE-SHOW SPRINTER

Bucură-te la maxim de jogging cu acești pantaloni scurți confortabili Asics LITE-SHOW SPRINTER, dotați cu tehnologie inovatoare Asics MotionDry, care elimină în mod eficient transpirația de la piele, menținând astfel picioarele utilizatorului uscate pe întreaga durată a antrenamentului. Acest șort este confecționat din material elastic, care oferă o libertate maximă de mișcare și dotat cu șnur în talie pentru posibilitate de ajustare perfectă, după nevoile individuale ale fiecărui atlet. Materialul tip plasă, situat în zonele în care este colectată cea mai multă căldură, este respirabil și ajută la reglarea temperaturii corpului. În buzunarul mic laminat poți stoca lucurile valoroase, necesare pentru antrenament. Aleargă fără a ține cont de timp. Datorită detaliilor reflectorizante de 360 °, te vei putea bucura la maxim de antrenamente, în condiții de siguranță, chiar și după apusul soarelui. 

  • tehnologie Asics MotionDry pentru evacuare mai bună a transpirației de la corp
  • elemente reflectorizante
  • șnur în talie

Specificaţii

Cod producător 154579-0904
Material 78% poliester, 22% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente