Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS GT-2000 8 W

Încălțăminte alergare damă Cod: 2282000668
Vândut
Descriere
Aceste ghete ușoare pentru femei Asics GT-2000 8 W au fost concepute de așa natură încât să ofere piciorului confort și protecție. Sunt ...
Descriere

ASICS GT-2000 8 W

Aceste ghete ușoare pentru femei Asics GT-2000 8 W au fost concepute de așa natură încât să ofere piciorului confort și protecție. Sunt ideale pentru acele alergătoare care își doresc un partener de alergare performant, dar în același timp și stabil. GT-2000™ 8 este ideal în special pentru alergare pe teren asfaltat. Sunt dotate cu o tehnologie de amortizare îmbunătățită GEL și cu spumă mai moale sub călcâi pentru reducerea deplină a șocului la aterizare. Bucură-te de o cursă așa cum îți dorești cu ajutorul spumei amortizoare FLYTEFOAM™, datorită căreia vei avea o aterizare ușoară, dar și mai multă energie pentru o cursă mai lungă. Stratul exterior din material respirabil tip plasă permite excelenta circulație a aerului și menține în acest mod piciorul uscat și în deplin confort. Datorită combinației de tehnologii DYNAMIC DUOMAX™ și TRUSSTIC SYSTEM™ pe centrul piciorului, acesta beneficiază de stabilitate și susținere, calități pe care cu siguranță le vei aprecia. Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru antrenamentele tale de alergare, atunci modelul GT-2000™ 8 este exact ceea ce cauți.

  • material tip plasă pe suprafață
  • tehnologia DYNAMIC DUOMAX™ este destinată susținerii piciorului la fiecare pas
  • tehologie de stabilizare TRUSSTIC SYSTEM™amortizare FLYTEFOAM care are grijă de confortul și sănătatea picioarelor tale

Specificaţii

Față
material sintetic, material tip plasă
Talpă intermediară
GEL, FlyteFoam
Talpă
cauciuc
Suprafață
asfaltată
Utilizare
universală
Nivel de amortizare
mediu
Bolta piciorului
normală
Rezistență la apă
nu
Pronație
neutrală
Tehnologie
ASICS-GEL™ , Dynamic DUOMAX®
Cod produs
2282000668
Codul furnizorului
1012A591-701
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 2
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS