Asics GT-2000 6

Încălțăminte de alergare bărbați (2281000536)

Descriere

Asics GT-2000 6

Încalță acești pantofi noi și rezistenți de alergare Asics GT-2000 6 și obține cel mai bun timp într-un mod confortabil.

Bucură-te de alergare lipsită de griji și aleargă cel mai lung traseu al tău, chiar mai rapid, cu acești pantofi sport, proiectați cu ajutorul tehnologiei pentru menținerea picioarelor în siguranță.

Materialul superior tip plasă este respirabil pentru a menține picioarele tale uscate inclusiv în timpul unui antrenament solicitant, talpa intermediară SpevaFoam face din acești pantofi cea mai ușoară variantă dintre modelele GT-2000.

Încălțămintea GT 2000 6 este ușoară și rezistentă. Un partener perfect pentru suprafețe dure datorită amortizării ASICS GEL situate atât pe partea frontală cât și în spatele pantofului.

Sistemul Trusstic Sistem® sprijină mișcarea naturală a piciorului - îl menține într-o poziție naturală la fiecare pas din timpul alergării.

Talpa rezistentă AHAR oferă libertate de mișcare și flexibilitate la fiecare schimbare de direcție. Prin urmare pantofii GT-2000 6 sunt un model foarte sigur, perfect pentru utilizare în sala de sport în mediul outdoor sau oriunde altundeva.

  • sprijin complet de care ai nevoie la alergările pe distanțe lungi
  • sistem Trusstic pentru o mișcare naturală a piciorului
  • ASICS-GEL™ în partea din față
  • Dynamic Duomax tehnologie pentru stabilitate mai bună
  • talpă intermediară FluidRide care oferă confort la fiecare pas

Specificaţii

Cod producător T805N-4949
Față material sintetic, material tip plasă
Talpa intermediară SpEVA, Fluidride, FlyteFoam, GEL
Talpă cauciuc, AHAR, Dynamic Duomax®
Drop 10 mm
Teren asfalt
Utilizare volum
Nivel de amortizare înalt
Pronație mare
Bolta piciorului mică
Rezistență la apă nu
Tehnologie I.G.S.™, ASICS-GEL™, Guidance Line, SpEVA®, Dynamic DUOMAX®, AHAR®+

Tehnologii utilizate

I.G.S.™

I.G.S.™ (Impact Guidance System) este un design revoluționar la pantofi, bazat pe mulți ani de cercetare, care permite piciorului să atingă potențialul maxim de performanță. Nucleul de bază al acestui ...

ASICS-GEL™

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ Acesta este alcătuit din diferite ...

Guidance Line

Configurarea încălțămintei Guidance Line este realizată cu noul canal vertical de flexiune în talpă și talpa intermediară care este aplicat de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Acest canal ...

SpEVA®

Materialul tălpii intermediare SpEVA® este o altă avansare a materialului eficient ASICS EVA utilizat în mod obișnuit. Acest material este realizat din macromolecule cu proprietăți ale ...

Dynamic DUOMAX®

Datorită elementelor DUOMAX® cu caneluri verticale fine, este asigurată o dinamică mai bună în timpul mișcării.

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR® + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de mărimea MP (MONDO POINT), care la marca Asics este lungimea recomandată a piciorului exprimată în milimetri. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și este bine să fie puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 280 mm, mărimea recomandată este 44 EU. În general încălțămintea Asics pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime mică și medie.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

Asics2PPK LIGHTWEIGHT SOCK

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexJORAH

149,99 Lei(16%) 124,99 Lei

AsicsSILVER 5IN SHORT

214,99 Lei(32%) 144,99 Lei

AsicsTIGHT M

Produse alternative

889,99 Lei(28%) 634,99 Lei

AsicsGEL-KAYANO 24

854,99 Lei(29%) 599,99 Lei

AsicsGEL-NIMBUS 20

834,99 Lei(14%) 709,99 Lei

AsicsGEL-NIMBUS 21

879,99 Lei(20%) 699,99 Lei

AsicsGEL-NIMBUS 20

854,99 Lei(40%) 509,99 Lei

MizunoWAVE SKY

879,99 Lei(20%) 699,99 Lei

AsicsGEL-KAYANO 25