Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
5x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS GEL-TRABUCO 9

Încălțăminte de alergare bărbați Cod: 108282
Vândut
Descriere
Adidașii sport pentru bărbați Asics GEL-TRABUCO™9 sunt ideali pentru trasee pe teren accidentat. Sunt robuști și comozi, caracteristici ...
Descriere

ASICS GEL-TRABUCO 9

Adidașii sport pentru bărbați Asics GEL-TRABUCO™9 sunt ideali pentru trasee pe teren accidentat. Sunt robuști și comozi, caracteristici esențiale încălțămintei trail. Acest model este alegerea ideală pentru alergători care caută rezistență, protecție și aderență. Vârful mai lat se adaptează la forma piciorului și oferă mai mult confort. Datorită reproiectării feței, aceștia sunt mai ușori cu 30 g decât modelul precedent. Un confort sporit îl oferă și talpa intermediară FLYTEFOAM™ împreună cu tehnologia de amortizare GEL™ plasată în zona călcâiului. Sistemul DUOMAX™ ajută la menținerea stabilității alergătorului, la fiecare pas. Spuma plasată în partea de mijloc a tălpii intermediare împiedică înclinarea spre interior a piciorului. Talpa este confecționată din cauciuc ASICS GRIP și are caneluri în partea de mijloc și pe laterale pentru stabilitate la urcare și coborâre, care ajută și la îmbunătățirea tracțiunii pe suprafețe ude. stratul de protecție oferă tălpii flexibilitate și protecție pe teren accidentat. Modelul GEL-TRABUCO™ 9 a fost conceput pentru trasee turistice cu tracțiune optimă la urcare și coborâre și talpa intermediară din spumă pentru maximizarea energiei.
  • zone cu material tip plasă
  • tehnologie de absorbție GEL™
  • tehnologie de absorbție FLYTEFOAM™
  • talpă rezistentă AHAR GRIP
  • tehnologie DUOMAX ™ pentru stabilitate maximă

Specificaţii

Față
material tip plasă
Talpă intermediară
GEL, FLYTEFOAM
Talpă
cauciuc, AHAR
Suprafață
teren accidentat
Rezistență la apă
nu
Greutate
320 g
Tehnologie
AHAR®+ , ASICS-GEL™ , DUOMAX® , FLYTEFOAM
Cod produs
108282
Codul furnizorului
1011B030-002
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 5
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS