Asics GEL-SONOMA 3 G-TX

Încălțăminte de alergare bărbați (2283000133)

Descriere

Asics GEL-SONOMA 3 G-TX

Concentrează-te pe deplin pe fiecare pas și îmbunătățește-ți recordul personal cu acești pantofi de trail pentru bărbați Asics GEL-SONOMA 3 G-TX, concepute special pentru a se adapta perfect picioarelor tale și tot odată terenului de alergare. Sunt foarte rezistenți, oferă stabilitate, protecție și confort pe întreaga durată de alergare. Sunt concepuți atât pentru trasee de alergare scurte cât și cele lungi. Îți vor oferi stabilitate și protecție la fiecare pas. Amortizarea Gel din călcâi, talpa intermediară din material EVA, talpa rezistentă și elementele reflectorizante 3M îți vor oferi protecție și stabilitate la fiecare pas. Proeminențele din talpă au fost concepute special pentru a oferi confort și aderență mai bună pe suprafețele alunecoase și denivelate. Bucură-te de fiecare jogging la maxim. Fața este concepută din material impermeabil și respirabil Gore-Tex care menține picioarele calde și uscate și în condiții cu vreme nefavorabilă.

  • încălțăminte de trail
  • se adaptează la perfecție terenului
  • amortizare GEL în zona călcâiului
  • elemente reflectorizante 3M
  • talpă rezistentă cu gripuri
  • aderență excelentă a tălpii pe suprafețe alunecoase
  • rezistență la apă

Specificaţii

Cod producător T727N-8990
Față material sintetic, textil, tip plasă
Talpă intermediară EVA, GEL
Talpă cauciuc, AHAR
Membrană Gore-Tex
Drop 10 mm
Înălțimea tălpii intermediare 20 mm călcâi / 10 mm vârf
Teren teren
Rezistență la apă da
Greutate 345 g
Tehnologie GORE-TEX®, ASICS-GEL™, AHAR®+

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

ASICS-GEL™

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ Acesta este alcătuit din diferite ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR® + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea


 
Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de mărimea MP (MONDO POINT), care la marca Asics este lungimea recomandată a piciorului exprimată în milimetri. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și de aceea este bine să ai puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 280mm, mărimea recomandată este 44 EU. În general încălțămintea Asics pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime mică și medie.
 
 
CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un peret cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculeză în plus aproximativ 0,5cm pentru a obține lungimea adecvată pentru piciorul d-voastră.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întodeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei 389,99 Lei (17%)

AsicsPACKABLE JACKET

159,99 Lei 189,99 Lei (15%)

AsicsICON LS 1/2 ZIP M

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

Asics5IN SHORT M

159,99 Lei 214,99 Lei (25%)

AsicsTIGHT M

Produse alternative

464,99 Lei 624,99 Lei (25%)

SalomonSPEEDCROSS 4

409,99 Lei 639,99 Lei (35%)

MizunoWAVE HAYATE 4

429,99 Lei 624,99 Lei (31%)

ColumbiaMONTRAIL CALDORADO II

de la 399,99 Lei 539,99 Lei (25%)

SalomonSPEEDCROSS VARIO 2

394,99 Lei 639,99 Lei (38%)

MizunoWAVE DAICHI 3