Asics GEL-PULSE 9 W

Încălțăminte alergare de damă (2282000444)

Descriere

Asics GEL-PULSE 9 W

Încalță-te în noul model de alergare Asics GEL-PULSE 9 W, îmbunătățește-ți performanțele și aleargă confortabil. Amortizarea GEL din partea din față și spate a încălțăminte oferă pași moi. Oferă picioarelor tale protecție sporită la fiecare pas, aleargă la maxim, oricât vei dori. Materialul excelent SpEVA din talpa intermediară asigură reflecții mai eficiente. Talpa intermediară sensibilă împreună cu amortizarea GEL garantează confort pe întreaga durată de alergare. Canelurile flexibile, plasate în talpă oferă o alergare mai eficientă și control bun la fiecare mișcare a piciorului. Fie că dorești să-ți îmbunătățești timpul de alergare sau traseul, fii dotat așa cum se cuvine pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Gel-pulse te va ajuta să alergi cât mai ușor și confortabil posibil. Talpa rezistentă de cauciuc, cu durabilitate fără precedent, garantează că vei alerga mulți kilometri.

  • amortizare GEL în combinație cu material SpEVA
  • caneluri flexibile pe talpă pentru alergare mai eficientă
  • talpă rezistentă la uzură AHAR+
  • branțul OrthoLite® asigură confort la fiecare pas
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător T7D8N-2101
Față material sintetic, material textil, material tip plasă, AIR MESH
Talpă intermediară GEL, SpEVA
Talpă cauciuc, AHAR+
Drop 10 mm
Teren asfalt
Utilizare volum
Nivel de amortizare înalt
Pronație neutrală
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Tehnologie OrthoLite®, ASICS-GEL™, Guidance Line, SpEVA®, AHAR®+

Tehnologii utilizate

OrthoLite®

OrthoLite® oferă următoarele caracteristici și beneficii: Tehnologie care permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială și nu se va deforma în timp.Respirabilitate ...

ASICS-GEL™

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ Acesta este alcătuit din diferite ...

Guidance Line

Configurarea încălțămintei Guidance Line este realizată cu noul canal vertical de flexiune în talpă și talpa intermediară care este aplicat de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Acest canal ...

SpEVA®

Materialul tălpii intermediare SpEVA® este o altă avansare a materialului eficient ASICS EVA utilizat în mod obișnuit. Acest material este realizat din macromolecule cu proprietăți ale ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR® + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de mărimea MP (MONDO POINT), care la marca Asics este lungimea recomandată a piciorului exprimată în milimetri. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și este bine să fie puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 280 mm, mărimea recomandată este 44 EU. În general încălțămintea Asics pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime mică și medie.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei 389,99 Lei (17%)

AsicsPACKABLE JACKET

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

AsicsICON SS TOP W

64,99 Lei 99,99 Lei (35%)

LottoSENSE LEGGINGS STC W

Produse alternative

449,99 Lei 659,99 Lei (31%)

AsicsGEL-CUMULUS 19 W

444,99 Lei 679,99 Lei (34%)

AsicsGT-2000 6 W

399,99 Lei 574,99 Lei (30%)

AsicsROADHAWK FF W

444,99 Lei 679,99 Lei (34%)

AsicsGT-2000 5

409,99 Lei 624,99 Lei (34%)

NikeFREE RN FLYKNIT 2017 W

429,99 Lei 679,99 Lei (36%)

adidasSUPERNOVA W