Asics GEL-NIMBUS 20

Încălțăminte de alergare bărbați (2281000537)

Descriere

Asics GEL-NIMBUS 20

Parcurge fiecare kilometru cu lejeritate și confort cu pantofii de alergare pentru bărbați Asics GEL-Nimbus 20.

Dispun de greutate redusă și se adaptează perfect pe piciorul oricărui alergător. Mai mult, asigură o amortizare perfectă datorită tehnologiilor următoare: FluidRide 2.0 din talpa intermediară, FlyteFoam™ din partea de jos tălpii intermediare și SpevaFoam din partea de sus a tălpii intermediare.

Acest sistem de amortizare îmbunătățește propulsia și oferă rezistență la uzură.

Această încălțăminte a sărbătorit al 20-lea an de existență ca model de bază neutral. Oferă piciorului moliciune și sprijin la fiecare etapă a joggingului.

Datorită tehnologiei revoluționare Assics FlyteFoam™ este destinată alergătorilor care caută confortul la fiecare pas și greutatea redusă.

Noua talpă intermediară FluidFit 2.0 se adaptează foarte ușor piciorului utilizatorului și datorită plasării strategice îi oferă mai mult sprijin.

Elementele reflectorizante 3M, situate pe toată circumferința pantofului permit practicarea joggingului și în condiții nocturne/cu vizibilitate redusă.

Designul general este completat de amortizarea ASICS GEL, situat în partea centrală și de spate a pantofului pentru confort și moliciune la fiecare destindere şi impact. Cauciucul exterior AHAR care asigură o aderență excelentă cu suprafața oferă piciorului mai multă stabilitate.

  • mai multe niveluri de amortizare - FluidRide, FlyteFoam, SpEVA, GEL
  • adecvată pentru antrenamente lungi
  • I.G.S.™ sistem care sprijină o mișcare corectă a piciorului
  • tehnologia Guidance Line asigură o fază lină de reflecție

Specificaţii

Cod producător T800N-8990
Față material sintetic, material tip plasă
Talpa intermediară FluidRide, FlyteFoam, SpEVA, ASICS GEL
Talpă cauciuc, AHAR
Drop 10 mm
Teren asfalt
Utilizare volum
Nivel de amortizare înalt
Pronație neutrală
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Tehnologie I.G.S.™, ASICS-GEL™, Guidance Line, SpEVA®, AHAR®+

Tehnologii utilizate

I.G.S.™

I.G.S.™ (Impact Guidance System) este un design revoluționar la pantofi, bazat pe mulți ani de cercetare, care permite piciorului să atingă potențialul maxim de performanță. Nucleul de bază al acestui ...

ASICS-GEL™

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ Acesta este alcătuit din diferite ...

Guidance Line

Configurarea încălțămintei Guidance Line este realizată cu noul canal vertical de flexiune în talpă și talpa intermediară care este aplicat de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Acest canal ...

SpEVA®

Materialul tălpii intermediare SpEVA® este o altă avansare a materialului eficient ASICS EVA utilizat în mod obișnuit. Acest material este realizat din macromolecule cu proprietăți ale ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR® + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de mărimea MP (MONDO POINT), care la marca Asics este lungimea recomandată a piciorului exprimată în milimetri. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și este bine să fie puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 280 mm, mărimea recomandată este 44 EU. În general încălțămintea Asics pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime mică și medie.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei 389,99 Lei (17%)

AsicsPACKABLE JACKET

124,99 Lei 169,99 Lei (26%)

AsicsLS TOP M

124,99 Lei 144,99 Lei (13%)

AsicsSILVER 5IN SHORT

159,99 Lei 214,99 Lei (25%)

AsicsTIGHT M

Produse alternative

659,99 Lei 874,99 Lei (24%)

AsicsGEL-KAYANO 24

569,99 Lei 839,99 Lei (32%)

MizunoWAVE SKY

699,99 Lei 879,99 Lei (20%)

AsicsGEL-NIMBUS 20

714,99 Lei 874,99 Lei (18%)

AsicsGEL-KAYANO 24

699,99 Lei 879,99 Lei (20%)

AsicsGEL-KAYANO 25

499,99 Lei 624,99 Lei (20%)

AsicsGT-1000 7 GTX