Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ASICS

ASICS GEL-GAME 7 CLAY W

Încălțăminte de tenis damă Cod: 2113009039
Vândut
Descriere
Vei trece pe nivelul următor cu tenișii pentru femei Asics GEL-GAME ™ 7 CLAY, care sunt proiectați pentru o suprafață dură de zgură. Zona ...
Descriere

ASICS GEL-GAME 7 CLAY W

Vei trece pe nivelul următor cu tenișii pentru femei Asics GEL-GAME ™ 7 CLAY, care sunt proiectați pentru o suprafață dură de zgură. Zona călcâiului este mai lată iar talpa are proeminențe stabilizatoare, ceea ce te va ajuta să preiei orice serviciu. Fața din plasă și straturile de acoperire din material sintetic asigură confort, stabilitate și în plus eliminarea transpirației. Mențin astfel picioarele uscate, ceea ce va fi de apreciat tot timpul, nu numai în zilele fierbinți de vară. Branțul ORTHOLITE ™ dă de asemenea confort și în plus îmbunătățește amortizarea și îndepărtează eficient umezeala. Iar asta nu e totul, căci un plus de confort la fiecare pas se datorează și tehnologiei GEL ™ din partea din față a pantofului și a spumei EVA din talpa intermediară, care adaugă stabilitate pasului, absoarbe șocurile și ajută la reîntoarcerea energiei consumate. Datorită acestui fapt, vei putea alerga pe teren mult mai mult timp. Fie că ești începător sau profesionist cu experiență, jocul tău se va îmbunătăți cu tenișii GEL-GAME ™ 7 CLAY.

  • branțul detașabil ORTHOLITE ™
  • amortizarea GEL în combinație cu spuma EVA ușurează fiecare pas
  • adecvați pentru zgură

Specificaţii

Față
material tip plasă, material sintetic
Talpă intermediară
EVA, GEL
Talpă
cauciuc
Tehnologie
ASICS-GEL™ , EVA , OrthoLite®
Cod produs
2113009039
Codul furnizorului
1042A038-301
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ASICS